Blokhutten

Een houten blokhut kunt u natuurlijk voor allerlei verschillende doeleinden kopen. Of het nou is om lekker te loungen in de avondzon of voor opslag van fietsen of klusgereedschap. We hebben een blokhut voor iedere tuin, groot of klein, het maakt niet uit. We leveren namelijk ook 100% maatwerk wanneer u dit wenst.

Uiteraard hebben we ook verschillende modellen blokhutten op voorraad. Deze kunnen we al leveren binnen 3 tot 5 weken. Voor maatwerk is dit meestal 6 – 12 weken.

U kunt kiezen voor verschillende typen blokhutten. Zo hebben we een houten blokhut platdak, blokhut zadeldak of een moderne blokhut te koop. Maar eventueel ook een houten garage voor uw auto. Voor meer informatie kunt u onze categorie houten garage bekijken.

Over Woodpro

Al meer dan 40 jaar ontwerpt en produceert Woodpro blokhutten, garages, priƫlen en vakantiehuizen. Woodpro biedt een breed scala aan ontwerpen en maten en we hebben de flexibiliteit om aan uw individuele behoeften te voldoen.
Woodpro heeft veel dealers in Nederland waar u onze producten kunt bekijken. Het hoofdkantoor van Woodpro is gevestigd in Laren (Nederland) en wij zijn actief op onze thuismarkt en wereldwijd.

Woodpro biedt zowel standaard als op maat gemaakte producten. Onze op maat gemaakte ontwerpservice is redelijk geprijsd. Onze blokhutten zijn van de beste kwaliteit en beschikbaar tegen een betaalbare prijs.

Woodpro biedt onder andere gratis verschillende belangrijke functies, zoals standaard dubbele beglazing, dakshingles inbegrepen, levering (naar het vasteland van Nederland) en eenvoudige montage. Het bieden van een hoogwaardige service staat bij Woodpro hoog in het vaandel. Daarnaast bieden we een garantie van vijf jaar op Woodpro-producten voor fabricage- of constructiefouten.