Tuinhuis op maat

Op zoek naar een tuinhuis op maat? Waarin u heerlijk kunt loungen onder uw overkapping op een zwoele zomeravond. Of waarin u spullen kunt opslaan zoals uw tuinkussens.

Wat u ook wenst qua grootte, model, tuinhuis met- of zonder overkapping wij leveren het. Al uw wensen kunnen worden verwerkt in een 3d tekening. Zo ziet u exact wat het eindresultaat wordt en hoe het in uw tuin komt te staan.

Uiteraard hebben we ook standaard modellen op voorraad die we binnen enkele weken al kunnen leveren en indien gewenst monteren.

Houten tuinhuis met overkapping

Bij aanschaf van een houten tuinhuis verwacht u dat u er een lange tijd van kan genieten. Het is dus belangrijk dat uw tuinhuis van goede kwaliteit is. De tuinhuizen van Lugarde zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit vurenhout. Dit hout komt uit noordelijk gelegen landen met een koud klimaat.

Door dit koude klimaat groeien de bomen langzamer. Hierdoor ontstaan fijnere jaarringen, wat zorgt voor een gelijkmatige en sterke structuur van het hout. We drogen het hout tot circa 14-16% terug om vervormingen te voorkomen.

Doordat we ons hout zelf op maat maken, passen de houtdelen tot op de millimeter precies in elkaar. Dit alles is terug te zien in de kwaliteit van de houten tuinhuizen.